BudaYoga

II. Országos Iyengar Jóga Nap

2015-01-12 21:23 (9 éve)

A Magyar Iyengar Jóga Szövetség idén rendezi meg másodjára az Országos Iyengar Jóga Napot, mellyel szeretnénk megismertetni az Iyengar Jóga metódusát a jóga iránt érdeklődőkkel.

Idén – a tavalyi évtől eltérően – jóga stúdiókba invitálunk, hogy valódi környezetben találkozz az IYENGAR (ejtsd „ájengár”) metódussal.

A jógát korra, nemre, hovatartozásra való tekintet nélkül bárki gyakorolhatja, hatását a fizikai testen túl érezheted a belső szerveid egészségén és az idegrendszered stabilabb és nyugodtabb állapotán is. Mindegy, hogy mennyire vagy hajlékony, hogy férfi vagy-e vagy nő, idősebb vagy-e vagy gyermek, gyere el és ismerkedj meg a jógával, mint életmóddal, hogy megtedd a lehető legtöbbet, amivel javítani tudsz az életminőségeden.

A rendezvény egy napos és számos lehetőséget kínál kezdőknek és haladóknak egyaránt: gondoltunk mindazokra, akik még sosem voltak jógamatrac közelében, azokra, akik már jógáznak egy ideje, de nem ismerik az IYENGAR metódust és természetesen azon gyakorlók széles táborára is, kik már évek óta gyakorolnak e tradíció szerint. Nézelődj a programok között, válaszd ki a számodra megfelelőt, jelentkezz be és gyere el. Nemzetközi okleveles IYENGAR jóga oktatóink kimagasló képzettsége garanciát jelent a biztonságos fejlődésedre.

Sok szeretettel várunk 2015. január 31-én!

Itt tudsz jelentkezni!

Delete this article?

This article will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Delete cancel