BudaYoga

I. Országos Iyengar Jóga Nap

I. Országos Iyengar Jóga Nap

2014-01-14 13:55 (10 éve)

Az Országos Iyengar Jóga Nap megszervezésével szeretnék az oktatók és a gyakorlók hálájukat kifejezni a most 95 éves mester felé 2014. március 1-jén.

Iyengar Jóga Napon megismerkedhetsz az Iyengar jógával, vagy ha már gyakorlod, akkor továbbfejlesztheted a tudásodat. Programok kezdőknek és haladóknak, fiataloknak, gyerekeknek, idősebbeknek.

Szeretettel várnak mindenkit a közös gyakorlásokra, ahol bárki felfedezheti, mit jelent az a módszer és hagyomány, amit az Iyengar-jóga képvisel.

AZ IYENGAR JÓGA

AZ IYENGAR JÓGA

2014-01-14 13:35 (10 éve)

B.K.S. IYENGAR

Az Iyengar Jóga a még ma is aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül, aki 1936-ban, 18 évesen kezdett tanítani az indiai Pune-ban. 1973-ban alapította meg a világhírű Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute-ot, ahova évente több száz haladó Iyengar Jóga gyakorló látogat el a világ minden tájáról. Számos könyve közül az első, a „Jóga új megvilágításban”, ma már klasszikusnak számít. Tanítása mélyen Patandzsali ősi jóga szútráira épül. B.K.S. Iyengar jógagyakorlása és több mint 70 éves oktatási tapasztalata felmérhetetlen innovációt eredményezett a jógaművészet és tudomány területén.

Régebbi Újabb

Delete this article?

This article will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Delete cancel